İSTANBUL / BEYKOZ - Atatürk İlkokulu

Mrt

Okulumuzda "27 Mart Dünya Tiyatro Günü" kapsamında ünlü oyuncu ve seslendirme sanatçısı Cengiz KÜÇÜKAYVAZ'ı  konuk ettik. Etkinliğin  düzenlenmesinde başta misafirimiz Cengiz KÜÇÜKAYVAZBeykoz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sevcenur ÖZCAN ve Okul Müdürümüz Mehtap YAZICI ile Müdür Yardımcımız Yasemin GENÇ'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Mrt

Öğrencilerimizin okuma yazma becerilerini geliştirmeye katkıda bulunmak, söz ve varlıklarını zenginleştirmek ayrıca kitap okuma alışkanlıklarının gelişimine katkıda bulunmak için velilerimiz ve öğrencilerimizle İstanbul Okuyor Ben Okuyorum projesi kapsamında yaptığımız okuma saatlerinden kareler.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi, geçmişi şan ve şerefle dolu yüce milletimizin bütün zorlukların üstesinden gelerek yeniden şahlandığı, tüm dünyaya "Çanakkale Geçilmez!" dedirttiği unutulmaz zaferdir. Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Çanakkale'de destan yazan kahramanlarımızın, bugünün Türkiye'si için canını hiç düşünmeden feda ederek makamların en yücesine kavuşan tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Ara

Tutum yatırım ve yerli malları haftası ülkemizde uzun yıllardır kutlanan, yerli malını almayı ve tutumlu olmayı teşvik eden önemli bir etkinliktir.